Reseguider

Bra böcker om Paris

Nedan finner Ni tips på olika böcker som behandlar Paris. En del av dem är på svenska, en del är på engelska. Samtliga finns att köpa till ett bra pris hos Bokus.

En reseguide till staden i bokform kan vara praktiskt att ha på plats då du kanske inte alltid kommer ha tillgång till Internet.

Paris

Reseguide om Paris

Paris

Paris, kanske världens mest romantiska stad, har otroligt mycket att erbjuda resenären. Omfattande texter täcker allt från historia och kultur till shopping, mat och nöjesliv, och detaljerade översiktskartor och perspektivteckningar av platser och byggnader visar viktiga detaljer och gör det lätt att hitta och planera sin resa. Här finns förslag på tematiska vandringar och spännande utflykter, liksom ett pålitligt urval hotell, restauranger och butiker. Med sina många färgbilder, kartor och teckningar är detta en oumbärlig guide och en garanti för en lyckad resa till den franska huvudstaden.

Köp Paris hos Bokus till ett förmånligt pris.

Destination Paris

Destination Paris reseguide

Destination Paris

160 sidor. En personlig guide som hjälper resenären att hitta det bästa i Paris, de bästa och mest prisvärda hotellen, restaurangerna och butikerna. Guiden hjälper dig att välja mellan alla olika arrangemang. Upptäck nya sidor av Paris. Karta i guiden och även en löstagbar karta. Speciella tips för den som vill resa grönare.

Köp Destination Paris hos Bokus till ett förmånligt pris.